EPOXY GALERIJ- EN BALKONVLOEREN

Epoxyvloeren zijn rond 1960 ontwikkeld voor fabriekshallen en loodsen. Sterk, slijtvast en naadloos werden epoxyvloeren echter rond 2000 opnieuw ontdekt door interieur architecten. Zij begonnen epoxyvloeren toe te passen in uiteenlopende interieurs. Sindsdien genieten epoxyvloeren een steeds grotere bekendheid als vloerafwerking.

Epoxyvloeren kennen veel voordelen. Echter ook een aantal belangrijke aandachtspunten. Een aantal daarvan zijn de gevoeligheid voor scheurvorming en krasgevoeligheid. Gietvloeren op basis van polyurethaan zijn kwalitatief hoogwaardiger en zijn veel bestendiger te maken. In tegenstelling tot epoxyvloeren, is dit type vloer beter geschikt voor esthetische interieurs.

Onze systemen hebben zich op vele locaties bewezen, zelfs onder extreme omstandigheden. De kwalitatieve eigenschappen blijven jarenlang behouden.
Het brede productengamma voorziet in een probl­eemloze toepassing op alle soorten balkons, buitenterrassen en galerijen, ongeacht hun opbouw, omvang en ondergrond.

Epoxyvloeren
Epoxyvloeren
Epoxyvloeren